Kategóriák

paypal

MPL_logo_miniPostaPont_logo_miniMOL_logo_mini

Óvja környezetét, kérjen újrahasznosított csomagolást!

További információért, kérjük, hívja a +(3630)1999-441 telefonszámot.

Bobbi Loudon plakát : Excitation I.

Termék kód: [1L112/039]

28.000 Ft
e-mail ajánlás
Modern festett fém keretben található absztrakt kép, monotípia.

Jelzés a nyomaton, jobbra lent:
LOUDON

Felirat:
BOBBI LOUDON
EXCITATION I.
1.85 kg
62.5 cm
93.5 cm

A kép mérete keret nélkül: 44 X 63.5 cm

Bobbi Loudonról

A gyönyörű Csendes-óceán északnyugati részén, ahol született, Bobbi Loudon intenzitását, energiáját és frissességét húzza ki műveiből.

A kereskedelmi mûvészeti végzettséggel és grafikai és képzõmûvészeti hátterével a Loudon számos médiában dolgozott, többek között festõ-, nyomtatvány-, szobrász- és üvegmûvekkel. Jól ismert sokoldalúságáról. A nyomtatás különleges az ő számára, összpontosítva a nyomtatásra és a monotípusra, mindkettő egy kézzel húzott nyomatokra. A stúdió ideje nagyméretű (akril vagy vegyes média) festményekkel és egyedi kézzel vágott üvegművekkel közös.

Absztrakt képeken Bobbi munkája globálisan megy végbe. Akár absztrakt vagy reális stílusban, Loudon élvezi a kihívást a forma és a tér megérkezésével akcióval és színnel. Bobbi célja egy egyedi élvezet és személyes részvétel kialakítása minden néző számára.

"Mindig Isten csodálatos kreativitása inspirál. Ha alaposan megnézed, akkor látni fogod, hogy már mindent megtett ... mégis egyedülálló lehetőséget kapunk arra, hogy saját centrifugáljunk az ő hihetetlen formájára és összetételére."

Loudon munkáját bemutatták, megjelentették és terjesztették az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában. Részt vett nemzetközi kiállításokon és szimpóziumokon, valamint számos helyi és országos kiállításon. Büszke arra, hogy két amerikai haditengerészeti hajó és állami iskola fedélzetén állt Washington államban.

Forrás: bobbiloudon.com