Kategóriák

paypal

MPL_logo_miniPostaPont_logo_miniMOL_logo_mini

Óvja környezetét, kérjen újrahasznosított csomagolást!

 

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.
A vételár
A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.
A szállítás módja és költségei
Az áruházakban egyelőre csak Banki átutalás és Személyes átvétel módot választhatja. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. A kiválasztott termékeket a rendelés és beérkezett teljes ár (vételár + postaköltség) visszaigazolását követően általában 2-3 munkanapon belül postázzuk.
Az elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. 
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."
Szavatosság
- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről. 
- 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).
Linkek
- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség 
- MKEH 
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)

A szállítás módja

 

MPL_logo PostaPont_logo MOL_logo

 

 

Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
  Személyes átvétel Budapest IX.    
  Személyes átvétel Szeged    
  MPL futár házhoz szállítás  
 
  MPL futár PostaPont    
  MPL csomagautomatánál    

 

Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
  Személyes átvételkor készpénzben    
  Banki átutalás    
  Utánvét    
  Paypal (MasterCard, Visa) (6% tranzakciós költséggel jár)    

 

Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
  Személyes átvétel 1-5 munkanap  
  MPL csomag előre utalással 2-3 munkanap  
  MPL csomag utánvét 1-3 munkanap  
  Ingyenes kiszállítás 5-25 munkanap  

 

Ingyenes kiszállítást több nagy terjedelmű termékünkre tudunk vállalni, amely terméknél a terméklapon jelölve van az ingyenes szállítás. Az ingyenes kiszállítás kizárólag belföldön, Magyarország egész területére érvényes!

Ha a vásárlás során legalább egy olyan terméket vesz, amely ingyen szállítással van megjelölve, akkor a többi termékét is ingyenesen szállítjuk házhoz! Az ingyenes kiszállítás a vásárlás után cégünkkel egyeztetett időpontban történik 5-25 munkanap határidővel.


A szállítás költségei

 

Termékeinket minden esetben az MPL futárszolgálattal küldjük. Csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi, csomagjaink minden esetben sérülésmentesen megérkeznek!


Súly (tól-ig) 2 kg-ig 5 kg-ig 20 kg-ig 30 kg-ig 40 kg-ig
Átvétel helye
Háznál 1 800 Ft 2 200 Ft 3 400 Ft 4 300 Ft 7 200 Ft
PostaPonton 1 650 Ft 1 900 Ft 2 400 Ft 3 400 Ft -
Csomagautomatánál 1 650 Ft 1 900 Ft 2 400 Ft - -
Az árak tartalmazzák az értékbiztosítást 50.000 Ft értékhatárig. 50.000 Ft érték felett a biztosítás díja 430 Ft /10.000 Ft, az 50.000 Ft feletti részre.

 

Utánvét kezelés:
Beszedendő áruérték Szolgáltatás díja
50000 Ft-ig 380 Ft
500001-100000 Ft-ig
670 Ft
100001-200000 Ft-ig 1 000 Ft
200001-1000000-ig 3 000 Ft

 

A terjedelmes és törékeny feladás ára az alapdíj 100%-a.

Terjedelmesnek minősülő csomag: amennyiben a három kiterjedésbeli mérete 200 cm-nél nagyobb, vagy a leghosszabb oldala 75 cm-nél nagyobb.


Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget, amennyiben ez lehetséges. Kivételt képeznek a nem Standard tárgyak (bútor, csillár stb). A kiválasztott termékeket a rendelés és beérkezett teljes ár (vételár + postaköltség) visszaigazolását követően általában 2-3 munkanapon belül postázzuk.

 

Amennyiben csomagját MPL csomagautomatában szeretné átvenni, kérjük, a megrendelést követően e-mailben jelezze igényét az automata megjelölésével.